Хіти тижня. Ярош запропонував свій рецепт розвалу Росії

Колишній лідер "Правого сектора" і командир Української добровольчої армії Дмитро Ярош пропонує перенести війну на ворожу територію.

"Передумовою звільнення Криму є розвал Росії. І наші спецслужби - я завжди про це говорив - повинні приділяти цьому дуже велику увагу. Тут навіть не треба проводити теракти і диверсії. Треба просто качати ситуацію, використовуючи купу факторів. Той же мусульманський, ісламський чинник, китайський фактор, українську діаспору", - сказав Ярош в інтерв'ю виданню "Апостроф", передають Патріоти України.

При цьому він зазначив, що "в Сибіру давно вже подейкують: а не відокремитися чи нам хоча б якимось чином від центру?"

"Це все треба підживлювати. Ось куди треба бюджетні гроші українські вкидати - в наші спецслужби. До Служби зовнішньої розвідки, в ГУР той же, в СБУ ... Щоб вони працювали системно над цим. Росія повинна була б не нами займатися, а своїми внутрішніми проблемами", - додав він.

"Питання для нас і для них в тому": Від Часового Яру залежить доля битви за Донбас, "заруба" буде страшною, - експерт

понеділок, 6 травень 2024, 16:49

Росіяни розуміють, що від контролю над Часовим Яром залежить питання, хто взагалі виграє велику битву за Донбас. Військовий аналітик, ветеран АТО Євген Дикий в ефірі телемарафону зазначив, що цілі росіян у цій війні проти України незмінні - це повна пе...

Хоче продемонструвати силу: Путін віддав наказ провести навчання із застосування ядерної зброї

понеділок, 6 травень 2024, 16:30

Очільник Кремля Володимир Путін доручив Генштабу ЗС РФ провести навчання із застосування нестратегічної ядерної зброї. Про це йдеться у повідомленні Міністерства оборони країни-агресорки, передають Патріоти України. "За дорученням верховного головноком...