Хіти тижня. Ятаган у спину: Туреччина допоможе Україні стримати агресора в Азовському морі

Президент Туреччини Реджеп Ердоган також заявив, що Анкара ніколи не визнає незаконної анексії Криму Росією.

Ердоган зустрівся з Порошенком 3 листопада Фото: president.gov.ua.

Туреччина допоможе Україні стримати російську агресію в акваторії Азовського моря. Про це заявив президент України Петро Порошенко в Туреччині за підсумками переговорів з турецьким президентом Реджепом Ердоганом, передають Патріоти України.

Президент Туреччини, в свою чергу, запевнив, що його країна ніколи не визнає незаконну анексію Криму Росією. «Важливим для нас є запевнення Туреччини, що вона не залишиться в стороні в умовах агресії Росії в Азовському морі», - підкреслив президент України.

Також в Україні розраховують на появу на Донбасі турецьких миротворців. «Будемо щасливі, якщо Туреччина візьме участь у встановленні миру на Донбасі і розмістить в регіоні своїх миротворців у складі місії ООН», - додав Порошенко.

"Наша позиція полягає в підтримці суверенітету, незалежності, територіальної цілісності та політичної єдності України. Ми підкреслюємо, що ми ніколи не визнавали і не будемо визнавати незаконної анексії Криму. Ми продовжуватимемо охороняти права та інтереси кримських татар: і тих, які залишилися на території Криму, і тих, яких змусили переїхати з того регіону", – заявив Ердоган. Турецький президент додав, що Туреччина виступає за те, щоб ситуацію на Донбасі вирішили якнайшвидше в дипломатичний спосіб.

Багатообіцяючий початок: Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:55

У четвер, 28 березня, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Про це Зеленський розповів у своєму телеграм-каналі. За словами Президента, він першочергово подякував...

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...