Хіти тижня. Його "внесок" в перемогу над Росією: Віктор Янукович оплатить 10 танків “Оплот” для ЗСУ

Конфісковані кошти екс-президента-втікача підуть на купівлю озброєння та військової техніки, виробництво боєприпасів, будівництво житла для військовослужбовців тощо.

Танк "Оплот". Фото:http://proukraine.at.ua300 млн грн з фонду конфіскованих коштів колишнього президента Віктора Януковича підуть на купівлю для ЗСУ 10 танків “Оплот”. Про це йдеться в указі президента Петра Порошенка №183/2017, опублікованому на офіційному сайті глави держави, передають Патріоти України.

Також із конфіскованих коштів передбачені на купівлю озброєння та військової техніки – 1 млрд грн, купівлю та виробництво боєприпасів – 1 400,0 млн грн, будівництво житла для військовослужбовців – 1 млрд грн, сучасне озброєння та військову техніку – 600 млн грн.

Раніше інформацію про закупівлю перших 10 бойових машин БМ “Оплот” для потреб Збройних сил озвучив секретар РНБО Олександр Турчинов. Про це сказав під час відвідування заводу імені Малишева у Харкові.

У пеклі гості: ЗСУ "денацифікували" російського окупанта з дев'ятьма судимостями

вівторок, 16 квітень 2024, 8:43

Українські воїни ліквідували чергового російського окупанта із Володимирської області РФ. Загарбник на прізвисько "Лямба" дивом вижив під час удару HIMARS по російських окупантах на полігоні в Трудовському, де РФ зазнала значних втрат, але висновків н...

У ворога за добу значно поменшало автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 16 квітня

вівторок, 16 квітень 2024, 8:30

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 16.04.24 орієнтовно склали: