Хіти тижня. Іспанія в НАТО заявила про причетність Росії до подій в Каталонії

Представник Іспанії впевнений, що в такий спосіб Росія намагається підірвати єдність однієї з країн НАТО.

Ірина Фріз. Фото: Укрінформ.

Іспанська делегація під час сесії Парламентської асамблеї НАТО заявила, що російська влада може бути причетною до заворушень у Каталонії. Про це на своїй сторінці у Facebook написала очільниця постійної делегації у Парламентській асамблеї НАТО, народний депутат від БПП Ірина Фріз, передають Патріоти України.

Вона зазначила, що українська делегація розпочала роботу на черговій сесії ПА НАТО, яка відбувається в Бухаресті. Зокрема, українська сторона акцентує увагу країн-членів Альянсу на питаннях мілітаризації Криму, порушенні прав і свобод на півострові, примусовому наданні кримчанам громадянства Росії, а також на жорстоких судових вироках щодо кримських татар.

За її словами, делегація відвідує презентацію доповіді "Росія: від партнерства до суперництва", генеральним доповідачем якої є представниця Литви Раса Юкневічене. "Представник делегації Іспанії Рікардо Тарно заявив про наявність російської руки у Каталонському питанні. Він впевнений, що в такий спосіб Росія намагається підірвати єдність однієї з країн НАТО", - наголосила Фріз.

“Двадцять п’ять років тому": Сі Цзіньпін пообіцяв "ніколи не забути" бомбардування НАТО посольства Китаю в Белграді

вівторок, 7 травень 2024, 16:38

Президент КНР Сі Цзіньпін пообіцяв “ніколи не забути” смертоносне бомбардування НАТО посольства Китаю в Белграді. Про це він заявив під час європейської поїздки, пише Bloomberg, передають Патріоти України. Як зазначається, заява Сі Цзіньпіня посилює ро...

Путін готовий до невеликої військової операції проти НАТО: Голова військової контррозвідки Польщі оцінив загрози

вівторок, 7 травень 2024, 16:30

Російський президент Володимир Путін уже готовий до невеликої військової операції проти країни НАТО. Це може бути Нарва чи шведський острів. Про це сказав керівник служби військової контррозвідки Польщі Ярослав Строжик, передають Патріоти України. За й...