Хіти тижня. Істерія скреп: Кікабідзе одним фото "порвав" російський сегмент соцмереж

Неадекватна російська телеведуча грузинського походження Тіна Канделакі накинулася на метра через його фото на тлі пам'ятника Степану Бандері.

Гордість Грузії, співак, актор, сценарист і режисер 80-річний Вахтанг Кікабідзе, який завжди відкрито підтримував Україну, сфотографувався біля пам'ятника Степану Бандері під час свого чергового візиту в західні регіони країни. І викликав спалах злості не тільки у "запутінських" росіян, а й невеликої частини своїх земляків, передають Патріоти України.

Вахтанг Кікабідзе викликав спалах гніву Тіни Канделакі, яка зробила в чужій країні успішну кар'єру ведучою і навіть керівника телеканалу. Порушуючи непорушні традиції своєї Батьківщини поваги до старших, телевізійниця безсоромно висловилась про метра, який уособлює цілу епоху культури СРСР і держав пострадянського простору. "Сбылась мечта грузина! Позор всей Грузии! Побирается, где нальют!" - написала Канделакі про Кікабідзе на своїй сторінці в соцмережі.

Однак незабаром пост став недоступний для користувачів - по всій видимості, ведуча його видалила або закрила налаштування приватності. Може бути, посоромилася своєї дріб'язкової заяви.

Тим часом Вахтанг Кікабідзе, що не помічає злісних нападок, продовжує відстоювати свою принципову позицію. В інтерв'ю він зізнався, що довгі роки чекав, коли ж розпадеться СРСР і відзначав цю подію з друзями. Метр висловив упевненість, що долю Союзу повторить і путінська Росія.

На Росії посадили на 10 років бурята, який "планував вступити в легіон Свобода Росії" (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 5:58

Astra зазначає, що 26-річного чоловіка затримали в Кемерівський області, коли той "їхав у бік українського кордону". Другий Східний окружний військовий суд в Росії засудив 26-річного жителя Бурятії до 10 років колонії та штрафу 500 тисяч рублів. Чолові...

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...