Хіти тижня. Істерика не забарилась - "деды ж воевали": Російська телепропаганда луснула від "образи" Польщею Путіна

Недоімперію, де "побєдобєсіє" стало наріжним каменем людожерської ідеології, позбавили свята. На урочистості досумного ювілею початку Другої світової війни запросили всіх світових лідерів, та всіх глав колишніх радянських республік, крім одного

Скандальна російська пропагандистка Ольга Скабєєва бурхливо відреагувала на рішення Польщі не кликати президента Росії Володимира Путіна на пам'ятні заходи до 80-річчя початку Другої світової війни, зазначають Патріоти України.

"Зливний бачок" Кремля звинуватила Варшаву в ігноруванні подвигу Червоної армії і в русофобії. Гнівними обуреннями Скабєєва вибухнула в ефірі пропагандистської програми "60 хвилин" на телеканалі "Росія 1"

"Дипломатичний скандал! Польща навмисно не стала запрошувати російську делегацію на пам'ятні заходи, присвячені 80 річниці початку Другої світової війни. Здоровий глузд підказує, що країна, яка зіграла вирішальну роль у звільненні світу від нацизму, повинна таки бути на подібних заходах. Але нинішній націоналістичний уряд Польщі думає, що політичний конформізм важливіший ніж історична пам'ять. Іншого пояснення дипломатичному демаршу уявити неможливо", — скипіла Скабєєва.

Вона додала, що Польща нібито сприймає русофобію як давній залежаний товар і не гребує ним торгувати навіть у трагічні історичні дати. Після спічу про героїзм росіян пропагандистка кинулася відстоювати інтереси Путіна і докоряти Польщі небажанням мати з ним щось спільне.

"Останній раз Путін був у Польщі 10 років тому, на пам'ятних заходах з нагоди 70 річниці початку Другої світової війни. Через 10 років Путіна не запрошують. Ось якщо це не русофобія, то русофобія, вона яка і де?!" — не вгамовувалася Скабєєва.

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

Марення тривають: Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів" і пригрозив "ядеркою"

четвер, 25 квітень 2024, 16:53

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що ризик військових інцидентів на білорусько-українському кордоні досить високий. Про це він висловився під час засідання Всебілоруських народних зборів 25 квітня, передають Патріоти Украї...