Хіти тижня. Істерика роспропаганди: Прокремлівський канал розповів про відомий український фестиваль, як про "неонацистський табір"

Росіянам промивали мізки інформацією. що на фестивалі "Бандерштат" "образ Бандери усіма силами втискають в свідомість українців", а також "пропагують неонацизм".

Рок-фестиваль "Бандерштат". Ілюстрація:https://uk.wikipedia.orgНа прокремлівському телеканалі "Россия24" показали 4-хвилинний сюжет, в якому про фестиваль "Бандерштат" розповіли як про місце, де пропагують неонацизм і вчаться розбирати зброю. Про це повідомляє Gazeta.ua, передають Патріоти України.

"Назвати дату народження Степана Бандери, рік прийняття першої Конституції Пилипа Орлика і заспівати гімн УПА: з цих і не тільки тестів на "патріотизм" тепер починаються інтерв'ювання у львівському відділенні Міністерства юстиції України", - йдеться в сюжеті російського телеканалу, в якому нібито висвітлюють фестиваль Бандерштат.

"Образ Бандери усіма силами втискають в свідомість українців. Іноді трапляється це під фаєрами і громовими гітарами. Таким був рок-фестиваль "Бандерштат"," - розповідає ведучий.

Зокрема, російський канал також запевняє своїх глядачів, що крім пісень на фестивалі проводять майстер-класи по збірці-розбиранні зброї, представляють книги неонацистів, читають лекції за чіткими ідеологічними напрямками і під гаслом: "будь-яка мова, крім російської". Не обійшлося і без Степана Бандери, банери з яким "заполонили центр Києва", запевняли пропагандисти.

"Таке ненав'язливе звеличення пособників фашистів українська влада використовує як інструмент антиросійської пропаганди. А в Харкові, коли ставили Чайковського "Мазепа", використовували улюблену пісню Бандери", - переконує журналіст глядачів.

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...