Хіти тижня. Ювілей Кобзона - тільки привід: Названа таємна мета візиту ватажка "ДНР" до Путіна

Президент РФ сам запропонував ввести миротворців на Донбас, тому тепер вимагає від маріонеткових лідерів "Л/ДНР", щоб ті виступали проти.

Плотницький та Захарченко отримали нові вказівки. Ілюстрація: Сегодня.

Кремль викликав ватажка терористів "ДНР" Олександра Захарченка через занепокоєння в зв'язку з можливим введенням миротворців на Донбас, а відвідування концерту до 80-річчя Йосипа Кобзона - це лише прикриття. Таку думку в коментарі "Обозревателю" висловила російський опозиційний політик, організатор антивоєнного руху Ольга Курносова, передають Патріоти України.

"Ситуація навколо самопроголошених республік загострюється. Ситуація навколо миротворців знаходиться на піку. Кремль стурбований. Зокрема і позицією Трампа, яка практично збігається з позицією України, і тим, що голосування щодо миротворців може бути проведене Генасамблеєю ООН, що виключить можливість накладення вето", - сказала Курносова.

Політик нагадала, що президент РФ Володимир Путін сам запропонував ввести миротворців на Донбас, тому тепер вимагає від маріонеткових лідерів "Л/ДНР", щоб ті виступали проти. "Кобзон - це лише привід, а причина в необхідності дати Захарченку вказівки, як поводити себе найближчим часом", - додала Курносова.

На Кавказі та на Уралі: Українська розвідка повідомила про знищення двох тепловозів у Росії

понеділок, 29 квітень 2024, 5:00

З огляду на те, що до 90% логістики окупантів зав'язано на залізницю, "тепловозний терор" болісно відбивається на постачаннях військ, що воюють проти України. У російських містах Оренбург і Владикавказ у неділю і п’ятницю було знищено два тепловози, по...

"Відстежуємо та б'ємо": Сирський опублікував кадри авіаударів по місцях зосередження військових РФ (відео)

понеділок, 29 квітень 2024, 0:55

Українські військові завдали ударів по місцях зосередження російських солдатів у Донецькій та Запорізькій областях. Про враження цілей у двох регіонах у неділю, 28 квітня, повідомив головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський. "Відстежуємо та б'ємо. Сього...