Хіти тижня. Ізраїль погрожує Росії через сирійський конфлікт

Високопоставлений ізраїльський чиновник попередив російське керівництво про те, що, якщо Іран продовжить поширювати свій вплив в Сирії, Ізраїль знищить палац президента Башара Асада в Дамаску.

Про це повідомляє сьогодні газета «Джерузалем пост» з посиланням на арабські ЗМІ, передають Патріоти України.

Ізраїль також попередив, що якщо в регіоні не відбудуться серйозні зміни, Ізраїль зробить висновок, що угода про припинення вогню в Сирії, досягнуте Сполученими Штатами і Росією в Астані (Казахстан), ні до чого не зобов'яже Єрусалим.

Високопоставлений ізраїльський джерело також повідомило газеті «Аль-Джадіда», що між ізраїльтянами і росіянами не було досягнуто ніякого взаєморозуміння під час саміту в Сочі 23 серпня.

Однак прем'єр-міністр Біньямін Нетаніягу дав зрозуміти Путіну, що вимоги Ізраїлю щодо іранського присутності в Сирії повинні бути виконані.

Якщо цього не відбудеться, ЦАХАЛ буде змушений діяти самостійно.

З подачі Москви? Лукашенко заявив, що Заходу варто "зіграти з Росією внічию", і заговорив про "зникнення" України

четвер, 25 квітень 2024, 15:56

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко запропонував Заходу "зіграти внічию з Росією". Він пригрозив, що в іншому разі війна може закінчитися "припиненням існування України", передають Патріоти України. Про це білоруський диктатор заяви...

Під ударом буде і Шойгу? Військове відомство Росії склолихув найгучніший скандал за 10 років, - британська розвідка

четвер, 25 квітень 2024, 15:26

Слідчий комітет Росії затримав на два місяці заступника міністра оборони Тимура. Як зазначається у зведенні, Іванову пред'явлено звинувачення у скоєнні злочину, передбаченого частиною 6 статті 290 КК РФ, а саме в отриманні хабаря у великому розмірі. Де...