Хіти тижня. "Как водородная бомба, похоронит всю страну": Журналіст розповів, що може вбити Росію

Відключення Росії від міжбанківської системи SWIFT справить ефект, подібний до ефекту від вибуху декількох водневих бомб; так "разом з путінським режимом можна поховати країну".

Таку думку в інтерв'ю "Обозревателю" висловив російський журналіст Ігор Яковенко, передають Патріоти України.

Він нагадав про нещодавнє інтерв'ю глави Російської православної церкви патріарха Кирила російському пропагандисту Дмитру Кисельову, в якому він виступав проти безготівкового розрахунку.

"Можливо, це своєрідна підготовка до посилення санкцій? До відключення Росії від системи SWIFT?" - запитав "Обозреватель". "Мені ця думка в голову не приходила", - зізнався Яковенко.

У той же час він запевнив: "Чесно кажучи, при всьому своєму вкрай негативному ставленні до Путіна і при великому бажанні, щоб цей режим впав, відключення від SWIFT я розцінюю як щось дуже схоже на скидання декількох водневих бомб на міста-мільйонники. Тут разом з путінським режимом можна поховати країну".

"Як державу - я не проти. Але справа в тому, що добра від цього не буде нікому", - додав він.

З подачі Москви? Лукашенко заявив, що Заходу варто "зіграти з Росією внічию", і заговорив про "зникнення" України

четвер, 25 квітень 2024, 15:56

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко запропонував Заходу "зіграти внічию з Росією". Він пригрозив, що в іншому разі війна може закінчитися "припиненням існування України", передають Патріоти України. Про це білоруський диктатор заяви...

Під ударом буде і Шойгу? Військове відомство Росії склолихув найгучніший скандал за 10 років, - британська розвідка

четвер, 25 квітень 2024, 15:26

Слідчий комітет Росії затримав на два місяці заступника міністра оборони Тимура. Як зазначається у зведенні, Іванову пред'явлено звинувачення у скоєнні злочину, передбаченого частиною 6 статті 290 КК РФ, а саме в отриманні хабаря у великому розмірі. Де...