Хіти тижня. Хочуть цілу "УНР": На КремльТБ вибовкали, яку частину України хочуть захопити (відео)

Росія хоче для себе створити "Українську народну республіку" з Донбасу та інших областей-симпатиків "руского міра".

Семен Багдасаров. Скріншот.

Росія має визнати непідконтрольну Києву частину Донбасу правонаступницею України і заднім числом включити у склад окупованої території всі області південного сходу країни, де нібито симпатизують Росії. Таку заяву зробив російський пропагандист, директор Центру вивчення Близького Сходу і Центральної Азії Семен Багдасаров у ефірі російського телебачення, повідомляють Патріоти України.

"Визнати, що Донбас... По-перше, це має бути не дві "республіки", а одна -" Українська народна республіка ", яка є представницею українського народу. І в повному масштабі розвивати Росії відносини з нею, як з правонаступницею України. Робити все, щоб південний схід України, орієнтований на Росію, заднім числом увійшов в цю "Українську народну республіку" ", - заявив Багдасаров.

Він додав, що безглуздо підтримувати відносини з Києвом, де "виросло ціле покоління, де вважають себе особливою нацією, а росіян - ворогами".

"Намагаємося робити те, що треба": Комбриг назвав цілі росіян на Бахмутському напрямку

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:30

Командир 93-ї окремої механізованої бригади "Холодний Яр", полковник ЗСУ Павло Паліса розповів в інтерв'ю "Суспільному", що на околицях Бахмута противник намагається наростити зусилля в смузі оборони бригади й також по сусідах - з метою прорвати оборон...

"Влаштували бавовну": ГУР знищило у Москві гелікоптер Ка-32, який належав Міноборони Росії

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:17

Воїни ГУР знищили російський вертоліт Ка-32 на аеродромі "Остаф'єво" в Москві. Окупанти використовували його для забезпечення логістичних потреб та евакуаційних операцій своєї армії. Про це повідомили джерела OBOZ.UA. Відомо, що багатоцільовий гвинтокр...