Хіти тижня. "Хунта" наступає": У РФ влаштували істерику через українські ракети на кордоні (відео)

У Росії занепокоїлися успішним випробуванням першої крилатої ракети в Україні, назвавши її "загрозою" біля кордонів Федерації.

Про це заявила ведуча пропагандистського шоу "60 хвилин" на телеканалі "Россия 24", передають Патріоти України.

"Про нову ракетну загрозу прямо біля наших кордонів – це не КНДР. Україна вперше за свою новітню історію, таку зворушливу і трепетну, випробувала нову крилату ракету", - заявила ведуча шоу. Вона процитувала слова секретаря Ради національної безпеки і оборони України Олександра Турчинова про те, що це випробування стало першим кроком на шляху відновлення українських ракетних військ.

"Спрямована проти агресора, тобто проти нас з вами. Тут би нам, звичайно, скликати термінове засідання Ради безпеки ООН, але є проблема важливіша", - зазначила ведуча росТБ.

Скільки ще Путін продовжуватиме війну і від чого це залежить: Політолог дав пояснення

субота, 20 квітень 2024, 10:22

Повна залежність України від допомоги Заходу дає можливості Путіну продовжувати війну. Про це розповів політолог, експерт “Бюро аналізу і політики” Віктор Бобиренко в ефірі телеканалу “Еспресо”, передають Патріоти України. “Ми маємо розуміти, наскільк...

Що означає знищення Ту-22М3 та чи поменшає атак на Україну: Експерт дав пояснення

субота, 20 квітень 2024, 9:55

Збиття російського бомбардувальника Ту-22М3 свідчить про розширення можливостей українських Сил оборони, які можуть діставати все далі й загрожувати ворожій стратегічній авіації, передають Патріоти України. Детальніше про те, що означає збиття літака ...