Хіти тижня. "Князь тьмы и верная свита": Мережу насмішило "урочисте" фото з Путіним. Неприємно вразила Гвердцителі

У мережі з'явилося фото з російськими артистами, які позують з президентом Росії Володимиром Путіним.

Знімок, який насмішив мережу, опублікував на своїй сторінці в Facebook російський політичний журналіст Олег Кашин, передають Патріоти України.

На фото можна побачити таких артистів: Тамару Гвердцителі, Валерію, Льва Лещенка, Олега Газманова, Наташу Корольову, Ігоря Крутого, Олександра Маршала, Володимира Винокура, Надію Бабкіну, Олександра Розенбаума, Ігоря Ніколаєва, Стаса Михайлова, Олександра Буйнова, Йосифа Пригожина і дизайнера Валентина Юдашкіна.

Користувачі мережі потролили "путінських" артистів і залишили багато резонансних коментарів (орфографія і пунктуація збережені):

"Ходячі мерці"

"*ля. Це дуже страшно"

"Князь тьми і вірна свита"

"З усього цього *лядства найбільше прикро за Тамару Гвердцителі ..."Віват х..йло! Віват!!!"

"Де ж ви, *ляді?! Виручайте дядька! (С)"

"Тепер ми знаємо, кому співає співачка Валерія"

"Цвинтар домашніх тварин"

"Волочкової зі шпагатом не вистачає"

"Краще за всіх Королева прилаштувалася, прям на плечі ... чой то Кольки Баскова немає, не можна ігнорувати такі речі. Кірокорова можна було плазом покласти попереду, недопрацьовано тут"

"А хіба не Кіркоров в червоному?"

"Уявіть, ось завтра вранці ви прокинулися - а їх всіх більше немає. Зникли, як ніби й не було. Як це змінить наше життя? Я, здається, навіть не помічу"

"Мені здається, якщо встати поруч, то можна почути як скриплять суглоби і натягнута пластикою шкіра. Хоча Газманов молодець, не скрипить"

"А Лепс впав вже десь?"

"А хто дядько по центру в останньому ряду, з блискучою плішшю?".

Там справжнє "пекло": У ЗСУ розповіли, на якому напрямку Росія зазнає найбільших втрат

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:59

У середньому 85% втрат армії РФ припадає на Східний напрямок. Там противник втрачає як живу силу, так і легкоброньовану техніку. Про це LIGA.net повідомив речник ОСУВ "Хортиця" Назар Волошин, передають Патріоти України. За словами Волошина, важливу рол...

Ворог не пройде: Прикордонники зупинили штурм окупантів у Харківській області (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:57

Українські прикордонники зупинили штурм російських військ в Харківській області, передають Патріоти України. "Влучними пострілами з 100-мм гармати прикордонники бригади "Сталевий кордон" зупинили штурм окупантів у Харківській області", - йдеться у пові...