Хіти тижня. Коли щастя закінчується: Лугандонська "Мата Харі" знайшла себе в українській в'язниці

Протягом 2016-2017 рр. суди Луганської області винесли обвинувальні вироки за сприяння терористичній діяльності незаконних збройних формувань близько 30 особам, у тому числі агенту бойвиків із Щастя.

Інформаторка тепер матиме багато часу, щоб замислитися над поведінкою. Фото: соцмережі.

Пособницю терористів з міста Щастя, що збирала і передавала розвідінформацію про сили АТО бойовикам, затримали в минулому році. Про це повідомив прес-центр СБУ, передають Патріоти України.

«За матеріалами Служби безпеки України Кремінський районний суд Луганської області засудив до восьми років позбавлення волі інформаторшу терористичної організації «ЛНР», - йдеться в повідомленні.
Оперативники спецслужби встановили, що в 2015-2016 роках мешканка міста Щастя збирала відомості про кількість, озброєння, переміщенні і місця дислокації підрозділів Збройних Сил України в Новоайдарському районі.
«Отриману інформацію жінка передавала представнику «розвідувального підрозділу» бойовиків», - уточнили в спецслужбі. Працівники СБУ затримали агента терористів у вересні 2016 року. Суд визнав зловмисницю винною за ч. 1 ст. 258-3 Кримінального кодексу України. Протягом 2016-2017 рр. суди Луганської області винесли обвинувальні вироки за сприяння терористичній діяльності незаконних збройних формувань (НЗФ) близько 30 бойовикам і їх спільникам.

Росіяни прорвалися й контролюють частину Очеретиного, - речник ОСУВ "Хортиця"

субота, 27 квітень 2024, 20:46

Речник ОСУВ "Хортиця" Назар Волошин увечері в суботу, 27 квітня 2024 року, підтвердив утрату контролю над "частиною" селища Очеретине Покровського району Донецької області. З такою заявою він виступив в етері телеканалу "Ми - Україна", передають Патріо...

Верховною Радою керує не Стефанчук, а призначена Офісом президента людина, - депутатка Європарламенту фон Крамон

субота, 27 квітень 2024, 20:05

Депутатка Європарламенту Віола фон Крамон висловила стурбованість розподіленням повноважень в українському парламенті, заявивши, що насправді Верховною Радою керує не Стефанчук, а призначений Офісом президента Штучний. Про це вона заявила в інтерв'ю "І...