Хіти тижня. Колишній український політик на росТБ розповів про "жахіття" в Україні (відео)

Звільнений з ув'язнення після Революції гідності екс-голова Національної комісії з держрегулювання в сфері ринків фінансових послуг в ефірі пропагандистського телеканалу "Росія 1" вибухнув антиукраїнської промовою.

"Коли я був в Запоріжжі з агітаційною поїздкою нас атакували націоналістичні батальйони під керівництвом Служби безпеки України, Били, палили, жорстко все було", - розповів Василь Волга, передають Патріоти України.

Далі він прокоментував інформацію про нібито замах на президента України Петра Порошенка під час його візиту в Авдіївку.

"Все буде розвиватися дуже жорстко. Я зіткнувся з реально існуючими накрученими групами людей. У Києві існує дві тренувальні бази, для яких не існують закони України. Одна тренувальна база знаходиться на колишньому заводі "Атек", це тренувальна база батальйону "Азов", друга тренувальна база знаходиться в центрі Києва на колишньому мотоциклетному заводі, там зброя, тренування, і ці люди пройшовши всі підготовки, потім розселяються по районних центрах України", - додав Волга.

Відзначимо, екс-глава Держфінпослуг Василь Волга, засуджений в 2012 році на п'ять років за спробу отримати $ 500 тис. хабара, в 2015 році достроково вийшов на свободу.

Так дешево як московські друзі ніхто Братиславі та Будапешту не продасть: Фіцо вмовляє Шмигаля відновити транспортуванн російської нафти до Словаччини, запропонувавши "цікаві варіанти"

субота, 27 липень 2024, 0:12

Прем’єр Словаччини Роберт Фіцо поговорив телефоном з українським колегою Денисом Шмигалем і запропонував "технічне рішення" для відновлення транзиту нафти російського "Лукойлу" через Україну, зазначають Патріоти України. . Про це повідомляє пресслужба...

Питали про ставлення до неонацистських рухів, російської агресії та Путіна: Підозрюваний у вбивстві Фаріон зробив заяву у суді

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:43

Підсудний не визнав своєї вини, і заявив, що не вбивав мовознавицю. Підозрюваний у вбивстві української мовознавиці Ірини Фаріон не визнав своєї провини після того, як суд обрав йому запобіжний захід, повідомляють Патріоти України з посиланням на РБК...