Хіти тижня. Колишній український політик на росТБ розповів про "жахіття" в Україні (відео)

Звільнений з ув'язнення після Революції гідності екс-голова Національної комісії з держрегулювання в сфері ринків фінансових послуг в ефірі пропагандистського телеканалу "Росія 1" вибухнув антиукраїнської промовою.

"Коли я був в Запоріжжі з агітаційною поїздкою нас атакували націоналістичні батальйони під керівництвом Служби безпеки України, Били, палили, жорстко все було", - розповів Василь Волга, передають Патріоти України.

Далі він прокоментував інформацію про нібито замах на президента України Петра Порошенка під час його візиту в Авдіївку.

"Все буде розвиватися дуже жорстко. Я зіткнувся з реально існуючими накрученими групами людей. У Києві існує дві тренувальні бази, для яких не існують закони України. Одна тренувальна база знаходиться на колишньому заводі "Атек", це тренувальна база батальйону "Азов", друга тренувальна база знаходиться в центрі Києва на колишньому мотоциклетному заводі, там зброя, тренування, і ці люди пройшовши всі підготовки, потім розселяються по районних центрах України", - додав Волга.

Відзначимо, екс-глава Держфінпослуг Василь Волга, засуджений в 2012 році на п'ять років за спробу отримати $ 500 тис. хабара, в 2015 році достроково вийшов на свободу.

Окупанти вдарили по Харкову та області авіабомбами, є руйнування та поранені

понеділок, 29 квітень 2024, 21:16

Ввечері у понеділок, 29 квітня 2024 року, російські окупаційні війська завдали ударів по Харкову та області. Про це повідомив очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов, передають Патріоти України. Зазначається, що ворог завдав удару по Київському району ...

"П*рдіти в Стромовці": Фіцо знецінив словаків, які зібрали €4 млн на боєприпаси для ЗСУ

понеділок, 29 квітень 2024, 20:42

Прем'єр Словаччини Роберт Фіцо спробував знецінити ініціативу словаків, які зібрали чотири мільйони євро на боєприпаси для України. Про це повідомляє Noviny Plus, передають Патріоти України. Фіцо заявив, що зібрані мільйони нібито не змінять підсумково...