Хіти тижня. Кому служать Бацькіни генерали: Глава Генштабу Білорусі пояснив масштабність "Заходу-2017" появою на кордоні загонів "Правого сектору" (відео)

Олег Бєлоконєв заявив, що 2 серпня у Волинській області завершилися спільні навчання всіх силових відомств України, а з 8 по 23 вересня проходитимуть багатонаціональні навчання об'єднаних сил НАТО "Швидкий тризуб-2017".

Олег Бєлоконєв. Фото: Армия Беларуси.

Глава генштабу армії Білорусі Олег Бєлоконєв назвав неадекватною реакцію країн Заходу на спільні білорусько-російські навчання "Захід-2017". Як повідомляє Цензор.НЕТ із посиланням на Радіо Свобода, Бєлоконєв заявив, що подібні за масштабом навчання постійно проводяться на території України поблизу кордонів із Білоруссю. Новину передають Патріоти України.

Він нагадав, що 2 серпня у Волинській області завершилися спільні навчання всіх силових відомств України, а з 8 по 23 вересня проходитимуть багатонаціональні навчання об'єднаних сил НАТО "Швидкий тризуб-2017". "На додаток до цього, з 11 по 20 вересня в північній частині Рівненської області організація "Правий сектор" планує розмістити збройні загони загальною чисельністю до 200 осіб", - заявив Бєлоконєв.

На концерті Кобзона рекордний квітневий аншлаг: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 29 квітня

понеділок, 29 квітень 2024, 8:05

В української артилерії явно побільшало снарядів. Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 29.04.24 орієнтовно склали:

Пекін отримав сигнал: Експертка пояснила, чим США можуть тиснути на Китай

понеділок, 29 квітень 2024, 7:56

Сполучені Штати продовжують чинити тиск на Китай, щоб зберегти свою перевагу на геополітичній арені. За деякими даними, Вашингтон навіть розглядає можливість відрізання китайських банків від американського долара, передають Патріоти України. Своєю черг...