Хіти тижня. "Корсари" пішли у війська, - полковник Лисенко

З початку року в Збройні сили України поставлено 875 одиниць озброєння і військової техніки.

Андрій Лисенко. Фото: Ukraine crisis media center.

З початку року в Збройні сили України поставлено 875 одиниць озброєння і військової техніки. Про це на брифінгу повідомив офіційний представник з питань АТО Міністерства оборони Андрій Лисенко, передають Патріоти України.

"З початку року в Збройні сили України поставлено 875 одиниць озброєння і військової техніки. В тому числі, 10 літаків, 2 гелікоптери, 67 одиниць бронетанкового озброєння і бронетехніки, 26 одиниць ракетно-артилерійського озброєння, а також 319 вантажних, санітарних і пасажирських автомобілів" , - повідомив Лисенко.
За його словами, в цьому році за результатами державних випробувань на озброєння ЗСУ прийнято 17 зразків нового і модернізованого озброєння та військової техніки. Серед них - легкий переносний ракетний комплекс "Корсар", спеціальне автоматична зброя "Вулкан", 30-мм автоматична гармата, 7,62-мм снайперська гвинтівка, броньований автомобіль "Козак-2" та інші.

Кримінальну статтю уточнювати не схотіли: Росія оголосила Зеленського в розшук

субота, 4 травень 2024, 16:53

Міністерство внутрішніх справ РФ оголосило президента України Володимира Зеленського в розшук. Про це повідомляють російські пропагандистські агентства РИА Новости і ТАСС та публікують відповідний скріншот з бази МВС РФ, передають Патріоти України. Заз...

"Військові туди ніколи не приходять": The Guardian дізнався, де в Києві ховаються від мобілізації

субота, 4 травень 2024, 14:47

Триває мобілізація в Україні, і в Києві є "острівець виживання" - житловий комплекс у заможному районі Києва, який не відвідують військові. Ухилянтів легше зловити у більш бідних районах, розповів 36-річний ІТ-менеджер Олександр, який спеціально переїх...