Хіти тижня. Краватку не подаруєш? У мережі помітили дивне звернення до Путіна прем'єра Греції (відео)

Грецький прем'єр обіцяв не носити краватку до того часу, поки не покращиться економічний стан у його країні. Схоже, він сподівається, нібито президент РФ може йому допомогти.

Ципрас і Путін. Фото: скріншот з відео.

Прем'єр-міністр Греції Алексіс Ципрас з'явився на прес-конференцію за підсумками зустрічі з президентом Росії Володимиром Путіним без краватки, проте пообіцяв одягти її, якщо глава РФ зробить такий подарунок. Відповідне відео опублікував на сторінці у Twitter журналіст із пулу Кремля Дмитро Смірнов, передають Патріоти України.

Як пояснив Ципрас, він вважає цей крок символічним. Так, раніше грецький прем'єр обіцяв не носити краватку до того часу, поки не покращиться економічний стан у його країні. "Я вже одягав краватку, але дуже швидко її зняв. Краватка — як петля на шиї грецького народу, цей символізм дуже важливий", — сказав він.

"Якщо мені пан Путін зробить такий подарунок, то на наступній зустрічі я, можливо, її одягну", — додав він. "Домовилися, так і зробимо", — погодився Путін.

Український політтехнолог Олексій Голобуцький у своєму Telegram-каналі назвав інцидент "брутальними газовими ігрищами". "Ось тільки грайливий мазохізм із Путіним ще нікому не приніс вигоди: вдушить, але вигоди з того ні Ципрас, ні Греція не матимуть", — написав він.

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...