Хіти тижня. Кремль вже визначився з тим, як вчинити з Донбасом, - Бутусов

Журналіст зробив висновок із того, скільки грошей Кремль вклав в армію, яку розгорнув на Донбасі, та в інфраструктуру для її забезпечення.

Юрій Бутусов. Фото: соцмережі.

Сьогодні Кремль має певне рішення щодо Донбасу, але воно може бути скориговане під тиском США. Таку думку "Обозревателю" висловив військовий експерт, журналіст Юрій Бутусов, передають Патріоти України.

Коментуючи останні заяви спецпредставника США по Україні Курта Волкера, він зауважив: "Позиція Сполучених Штатів не змінюється. Сьогодні вони ще раз заявили про те, що вступили в силу секторальні санкції, підписані Трампом. Тому там нічого не змінюється, у них все досить чітко позначено".

Бутусов додав, що сьогодні перед Волкером стоїть "чітке цільове завдання" - зближення позицій обох сторін, формування спільної позиції, а також намір "умовити Путіна, Суркова на те, щоб вони швидше приймали рішення". "Він веде човникову дипломатію, спрямовану на конкретний результат", - сказав експерт.

Разом з тим, на відміну від Волкера, Бутусов припускає, що Кремль все ж визначився з тим, як вчинити з Донбасом. "Я думаю, що таке рішення у Путіна є - судячи з того, які гроші вони вкладають - в армію, яку вони там розгорнули, і в інфраструктуру, яка її забезпечує. Тому рішення у Росії є, але я не думаю, що це рішення не може бути скориговане", - зауважив він.

"Рішення є, але воно може бути не остаточним?" - попросили уточнити журналісти. "Якщо тиснуть США, то, безумовно", - відповів Бутусов.

"Над нами летить, падло": У ПС показали, як збивали "Шахед " на півдні

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:59

Командувач Повітряних сил Микола Олещук показав бойову роботу протиповітряної оборони по ворожих дронах-камікадзе на півдні країни 29 березня, передають Патріоти України. Пряма мова: "Цієї ночі воїни Херсонської зенітної ракетної бригади Повітряних Сил...

Хоче влаштувати торг? Шредер заявив, що його дружба з Путіним може допомогти закінчити війну

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:44

Колишній канцлер Німеччини Герхард Шредер вважає, що його давні добрі стосунки з російським диктатором Володимиром Путіним можуть посприяти закінченню війни в Україні. Слова Шредера у четвер, 28 березня, наводить Deutsche Welle, передають Патріоти Укра...