Хіти тижня. "Кремлівська помста": Російського опозиціонера зіштовхнули з залізничної платформи (фото)

Володимир Путілін серйозно травмувався і на даний момент знаходиться в лікарні.

Фото: Facebook.com.Російського опозиціонера Володимира Путіліна зіштовхнули з платформи залізничної станції в підмосковному місті Пушкіно. Чоловік серйозно травмувався і на даний момент знаходиться в лікарні. Про це повідомляють журналіст Саша Сотник та активіст Сергій Бойко на своїх сторінках у Фейсбук, передають Патріоти України.

"5.11.17 Володимир Путілін був затриманий поліцією на Пушкінській площі в Москві, відправлений до відділення, де йому оформили протокол за ст. 20.2 частина 5, незважаючи на те, що Володимир просто прямував до метро, щоб їхати додому. Після цього йому надходили погрози від людей в штатському, а коли Володимир не став спілкуватися з невідомими, то через три дні він був скинутий з платформи", - пише Сотник.

За словами Бойка, інцидент стався, коли Путілін через Пушкіно їхав додому з Москви. Лежачого на залізничних коліях опозиціонера в 5 ранку знайшли поліцейські. Сам же Путілін прокинувся в травматології та нічого не пам'ятає про те, що відбувається.

У Путіліна зламане стегно та травмована голова.

Торгував із олігархом Курченком: У США суд виніс вирок бізнесмену, який порушив санкції

субота, 20 квітень 2024, 13:43

У США бізнесмена Джона Кана Унсалана (він же Хуррем Кан Унсалан) засудили до шести років ув'язнення за порушення санкційного режиму. Він визнав, що вів торгівлю з проросійським олігархом з України Сергієм Курченком та підконтрольними йому компаніями. П...

Посол повідомила, як швидко США передадуть допомогу Україні після голосування в Конгресі

субота, 20 квітень 2024, 12:22

США за короткий період можуть перейти до постачання Україні озброєнь після ухвалення відповідного закону в Конгресі. Про це заявила посол України в США Оксана Маркарова в ефірі національного телемарафону, передають Патріоти України. «Від моменту підпи...