Хіти тижня. Кремлівські поплічники видали себе: Під час протестів "жовтих жилетів" у Парижі розгорнули "прапор ДНР" (фото)

Прапор проросійських бойовиків розгорнули їх французькі поплічники – Фабріс Сорлін та Ксав'єр Моро.

Моро та Сорлін під час протестів у Парижі. Фото: соцмережі.

У Парижі під час демонстрації "жовтих жилетів" двоє поплічників російських окупантів на Донбасі розгорнули прапор псевдореспубліки "ДНР". Відповідний знімок розмістили у Telegram-каналі WarGonzo, передають Патріоти України.

Відомо, що прапор проросійських бойовиків розгорнули їх французькі поплічники – Фабріс Сорлін та Ксав'єр Моро. Обидва французи внесені до бази "Миротворця".

Так, Моро приїжджав на окупований Донбас у листопаді 2018 року. Він брав участь у псевдовиборах на Донбасі у якості спостерігача. Живе та працює у Москві. Моро є автором низки книг, зокрема, "Україна. Чому помилилась Франція" та "Нова велика Росія".

Своєю чергою, Сорлін теж незаконно побував на окупованому Донбасі. Він є лідером французької ультраправої організації "Судний день" та палким прихильником "руского міра".

У Пентагоні розповіли про далекобійну зброю, яка "не спрацювала" в Україні

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:03

Одне з видів далекобійного озброєння, яке США передали Україні в рамках військової допомоги, виявилося неефективним. Про це повідомив заступник міністра оборони США із закупівель та забезпечення Білл ЛаПланте, повідомляють Патріоти України з посиланням...

Отримував гроші від росіян: У Британії судять вербувальника паліїв нерухомості, пов'язаної з Україною

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:43

У Британії розпочався суд над чоловіком, який працював на користь Росії та вербував осіб для підпалу нерухомості, пов'язаної з Україною. Про це пише Reuters в п'ятницю, 26 квітня, передають Патріоти України.