Хіти тижня. "Кривава баня" в Керчі": Кремлівська пропаганда вже поклала відповідальність на Україну (відео)

Путінські брехливі рупори встигли приплести до трагедії навчання НАТО в Україні.

На місці вибуху в Керчі. Фото:Кореспондент

Російські пропагандисти виправдали припущення експертів в Україні про те, що в теракті в політехнічному коледжі Керчі, скоєному 17 жовтня, звинуватять українців. В ефірі державного телеканалу Росія-1 український слід інциденту в Керчі став чи не головною темою. Цю версію обговорювали в пропагандистському ток-шоу, передають Патріоти України.

Нагадаємо, вибух в Керченському політехнічному коледжі прогримів близько полудня 17 жовтня, він забрав 19 людських життів. Після того, що сталося на півострові оголосили режим надзвичайної ситуації, в самій Керчі закрили всі школи та дитячі садки.

Військовий експерт Олег Жданов розповів, що теракт в Керчі було організовано російськими спецслужбами, як і вибухи на Каширському шосе в Москві. "Після тих терактів було сформовано громадську думку і почалася друга чеченська кампанія. Це одне лекало, один шаблон", - сказав експерт.

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...

"Не може бути такою ж, як в Ізраїлі": Макрон зробив заяву про ППО в Україні

субота, 20 квітень 2024, 14:06

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в Україні неможливо побудувати систему протиповітряної оборони, яка буде подібною тій, що функціонує в Ізраїлі, і відповідатиме вимогам країни. Про це він сказав на пресконференції за підсумками саміту ЄС у...