Хіти тижня. "Кто в доме хазяин": На СЕФ Китай запропонував Путіну перейменувати Далекий Схід

Китайський мільярдер Ронні Чічунг Чан, ведучий пленарного засідання Східного економічного форуму (СЕФ), здивувався, чому російський Далекий Схід досі має таку назву.

За словами мільярдера, така назва «означає, що світ досі має центр десь в Європі», передають Патріоти України з посиланням на "Ленту.ру".

Потім ведучий запропонував президенту Росії Володимиру Путіну перейменувати регіон. «Чи не потрібно якось інакше тепер назвати російський Далекий Схід? Звичайно, це рішення має бути прийнято вами», - сказав він.

Ронні Чічунг Чан нагадав, що транстихоокеанська торгівля набагато перевищує трансатлантичну за своїми обсягами, «а економічне зростання світу за останні три-чотири десятиліття на 50 відсотків забезпечується за рахунок цієї частини світу». Він також по-своєму виклав російську приказку на цей рахунок: «Якщо у вас є корабель, то його потрібно правильно назвати».

Потім ведучий відразу ж поставив питання про те, якими міркуваннями керується російський лідер при вирішенні питання про розвиток Далекого Сходу. Відповідаючи на нього, Путін не висловив своєї думки з питання перейменування регіону.

РосЗМІ відразу нагадали, що Далекий Схід Росії - частина території РФ, в яку включені області басейнів річок, що впадають в Тихий океан, острів Сахалін, а також Курильські і інші острови в цьому регіоні. У складі Далекосхідного федерального округу дев'ять суб'єктів країни, в яких проживають 6,3 мільйона чоловік.

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...