Хіти тижня. "Куди дивилися куратори? Чому ставили Плотницького?": У Путіна визнали окупацію Донбасу РФ

Російський політолог Марков лається, що куратори з Кремля поставили на чолі "ЛНР" невдалу кандидатуру і закликає "припинити грати в незалежність ЛНР"...

Сергій Марков. Фото: Комсомольская правда.

Російський політолог і пропагандист, довірена особа голови РФ Володимира Путіна Сергій Марков визнав окупацію території Донбасу Росією. Відповідний запис він опублікував на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

Коментуючи події в окупованому Луганську, він зазначив, що ватажок "ЛНР" Ігор Плотницький "мабуть, виїхав на Північ, домовлятися про свою долю".

"Але всі запитують, а куди дивилися куратори? Чому ставили Плотницького? Адже всі говорили що це проблемна кандидатура. А коли сталося вбивство Ципкалова, то чому не втрутилися? Чому чекали наступної кризи? Так чи так, на "ЛНР" чекає переформатування. Хотілося б, щоб колишні помилки не були повторені. Куратори повинні припинити грати в незалежність "ЛНР" і більш прямо управляти ситуацією", - написав він, прямо натякаючи на підконтрольність терористів Москві.

На заяву Маркова відреагував журналіст Денис Казанський. "Російський політолог Марков лається, що куратори з Кремля поставили на чолі "ЛНР" невдалу кандидатуру і закликає "припинити грати в незалежність ЛНР"... Марков пише так, як ніби в Луганську відбувається щось неординарне. Але насправді там побудували звичайнісінький "рускій мір", такий же, як у Придністров'ї або на Кавказі", - написав він у Facebook.

Журналіст також навів приклад долі "президента" невизнаного Придністров'я Євгена Шевчука, який також був зміщений у результаті перевороту у себе в "республіці" і поплив на човні через Дністер у "ворожу Молдову". "Тоді теж все сміялися. Тепер ось настала черга Венедиктовича", - додав Казанський.

На відвертість Маркова звернули увагу й інші коментатори, висміявши його думку.

"Людям байдуже, хто конкретно керує": На Далекому Сході РФ в одному з міст скасували вибори мера

четвер, 28 березень 2024, 20:00

Народний Хурал Бурятії скасував прямі вибори мера Улан-Уде. Натомість його обиратиме конкурсна комісія, що складатиметься з депутатів міської ради та призначатиметься губернатором регіону. Про це повідомляє "Сибірський Експрес" та міське ЗМІ "МК в Буря...

"Епідемію абортів має бути припинено": Кирило обіцяє розплодити росіян до 600 млн осіб

четвер, 28 березень 2024, 19:15

За сто років сталого демографічного зростання Росія має довести чисельність населення до 600 млн осіб. Для реалізації такої мети потрібно заборонити аборти, вести пропаганду багатодітної родини та повернути «традиційні для російського народу цнотливіст...