Хіти тижня. "Лягін здався першим": Організатор "референдуму" в Донецьку зробив заяву про повернення окупованого Донбасу в Україну

Зрадник розчаровано заявив, що Донбасу "не судилося пройти шлях Криму".

Роман Лягін. Фото: Газета.ру.

Для повернення "нормального життя" і відновлення роботи підприємств окупованим районам Донбасу небхідна реінтеграція в Україну. Про це заявив організатор "референдуму" донецьких сепаратистів у 2014 році Роман Лягін у своєму Facebook, передають Патріоти України.

"Я, організатор референдуму і відповідальний за зрив українських виборів 2014. Робив те, що робив, за переконаннями, щиро і з повною віддачею! Тому, що вірив у Росію, яка нас не кине. Але вона кинула, причому під танки! Тисячі людей забивають як худобу, для телевізійної картинки", - написав він.

Лягін зазначає, що Донбасу "не судилося пройти шлях Криму". "Нас зрадили і продали! За що боролися і вмирали!? ... Нехай кожен сам собі відповість. І що, все було даремно!? Так, Росії, яку ми собі уявляли немає, а може і ніколи не було. Для повернення до нормального життя, відновлення роботи підприємств, неминуче повернення в Україну! Донбас - це Україна!" - додав він.

"Лягін здався першим. Решта поки ще боїться визнати очевидне", - написав у своєму Facebook блогер Денис Казанський.

Готуються прибрати? Шойгу може потрапити під "удар" через "перезавантаження" влади в Кремлі, - FT

понеділок, 29 квітень 2024, 8:30

Міністр оборони РФ Сергій Шойгу опинився під загрозою серйозного удару після арешту заступника міністра оборони Росії Тимура Іванова, якого підозрюють в корупції. Про це пише Financial Times, передають Патріоти України. Видання пише, що Шойгу досі вижи...

На концерті Кобзона рекордний квітневий аншлаг: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 29 квітня

понеділок, 29 квітень 2024, 8:05

В української артилерії явно побільшало снарядів. Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 29.04.24 орієнтовно склали: