Хіти тижня. "Лютый дид был. Жаль, "Наваросию" не успел с колен поднять": Російський політик сконфузився з репостом новини про "ополченця ЛНР", мережа регоче (фото)

Насправді на фото був зображений не "вбитий ополченець", а серійний американський вбивця.

Член Ради Федерації Росії від Рязанської області Ігор Морозов. Фото:Novovest.ruЧлен Ради Федерації Росії від Рязанської області Ігор Морозов перепостив в свій мікроблог в Twitter жартівливе повідомлення про нібито "убитого ополченця ЛНР", яке супроводжувалося одним з останніх фото померлого американського серійного вбивці Чарльза Менсона. Спочатку "новина" була розміщена в сатиричній спільноті "Куточок циніка". Про це повідомляє Открытая Россия, передають Патріоти України.

"Храбрый старик был связным в отряде бойцов за свободу "Новороссии". Соседи и друзья в Луганске знали его как Михалыча, однополченцы звали его по позывному "Чарли". Сегодня он попал в лапы бандеровцев. Перед расстрелом мрази нарисовали свастику у него на лбу. Не забудем, не простим!" - сказано в підписі до фото "ополченця".

Радіо Свобода зазначає, що цією публікацією російський сенатор порушив чинне законодавство РФ, яке передбачає адміністративне покарання у вигляді штрафу або арешт до 15 діб за будь-яку публічну демонстрацію нацистської символіки або атрибутики.

У мережі вибухнули коментарями під дописом у Twitter:

Що не посилить держбюджет та волонтери: Данія закупить для України зброю у українських виробників

неділя, 28 квітень 2024, 8:15

В умовах, коли європейське ВПК лише поновлює свою міць часів Холодної війни і європейці закуповують зброю для ЗСУ по всьому світові, спрямовані таким чином кошти можуть дати мільярдні поставки. Зазначається, що документ фіксує намір посилити пряму фіна...