Хіти тижня. Лукашенко заявив про створення Союзної держави з Росією (відео)

Білорусь намагається побудувати з Росією єдину державу.

Олександр Лукашенко

Про це заявив президент Білорусі Олександр Лукашенко під час зустрічі з губернатором Калінінградської області Росії Антоном Аліхановим, передають Патріоти України.

За словами Лукашенка, він не вважає Калінінградську область Росії чужою, а Білорусь продовжує відповідати за цю територію, не даючи її ображати.

"Ми люди не чужі, у нас єдина Вітчизна. Ми не ділимо Росію і Білорусь на межі, ми намагаємося побудувати щось спільне - назвали його Союзною державою", - заявив Лукашенко.

Він додав, що Білорусь, і Росія стикаються з активізацією НАТО.

"Ми тут стикаємося віч-на-віч, лоб у лоб з активізацією Північноатлантичного блоку - НАТО", - сказав Лукашенко.

Він наголосив, що Росію і Білорусь не дуже люблять на Заході, а тому державам не доводиться ні на кого розраховувати. Лукашенко зазначив, що РФ і Білорусі потрібно бачити свій інтерес, а інтереси двох народів збігаються.

Британія виділила Україні рекордну військову допомогу - Зеленський

вівторок, 23 квітень 2024, 13:28

Прем’єр-міністр Великої Британії Ріші Сунак повідомив про виділення найбільшого досі пакета оборонної підтримки обсягом пів мільярда фунтів стерлінгів. Про це президент України Володимир Зеленський повідомив у своєму Telegram, передають Патріоти Україн...

Три "Урали" важкопоранених окупантів вивезли в бік Новоазовська: Спливли деталі "бавовни" в Маріуполі

вівторок, 23 квітень 2024, 10:59

Радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко повідомив, що ввечері в понеділок, 22 квітня, у лівобережному районі міста Сили оборони завдали удару по великому розташуванню окупантів. Про це він розповів в етері "Еспресо", передають Патріоти Украї...