Хіти тижня. "Литовські фашисти" не дозволяють "уважать дедов": Росіянина змусили зняти "георгіївську стрічку" (відео)

Побачене видовище викликало великий ажіотаж серед користувачів соцмережі.

Фото: azov.press.У мережі набирає популярність відео про те, як на кордоні Литви змусили зняти з машини "георгіївську стрічку". Даний запис опублікована на сторінці "Роісся 24" у Facebook, передають Патріоти України.

"Литовські фашисти, нащадки Жямайтіса-Вітаутаса, змушують на кордоні знімати з машин георгіївську стрічку, з якою наші діди з ім'ям Сталіна перемоги здійснювали", - написано під відео.

Побачене видовище викликало великий ажіотаж серед користувачів соцмережі.

"Чому водій не застрелився замість того, щоб зішкребти стрічку і здатися в полон?!" - прокоментував Akram Azerbayev.

"Ось вже ці європейські манери! Гігієна бачте у них, виявляється!" - сміється Валентин Тарасов.

"Упевнений, що в німецькому місті Кенігсберг він нарешті одумається і безстрашно дві стрічки наклеїть. Російська людина не звикла прогинатися під всякими там недонаціямі!" - іронізує Владислав Даценко.

Російська ракета впала поряд з кордоном Польщі - Туск

субота, 27 квітень 2024, 16:29

Вночі проти 27 квітня одна з російських ракет, якими РФ завдавала ударів по Україні, впала за 15 км від кордону з Польщею. Про це прем'єр-міністр Польщі Дональд Туск повідомив у Мережі Х, передають Патріоти України. "На Львівський район сьогодні впали ...

Сирський на "Рамштайні" розповів про ситуацію на передовій та потреби ЗСУ

субота, 27 квітень 2024, 16:00

Головнокомандувач Збройних сил генерал-полковник Олександр Сирський поінформував учасників 21-ого засідання Контактної групи з питань обороноздатності України про складну оперативно-стратегічну обстановку та про нагальні потреби України у озброєнні та ...