Хіти тижня. "Мы вас туда не посылали": ДМС відмовила у наданні громадянства росіянці, яка воювала в "Айдарі", відсилає до Путіна у тюрму

Державна Міграційна служба вкотре підтвердила свою репутацію, як орган що має установку випроваджувати іноземних добровольців з України. Жінка змушена повертатись до Росії. Мабуть на це є воля вищого керівництва держави, кажуть аналітики.

Державна міграційна служба втретє відмовила російському добровольцеві Юлії Толопі, яка воювала в АТО на стороні Україні. Жінка заявляє, що в Росії її розшукує ФСБ. Про це доброволець написала на сторінці у Facebook, зазначають Патріоти України.

"Завтра я вимушено повертаюсь в Росію! Це вимога української міграційної служби. Втретє вони відмовили мені на підставі того, що в мене немає довідки про несудимість з РФ. В Росії мене розшукує ФСБ. За те, що я приїхала добровольцем протидіяти російській окупації", - розповіла дівчина.

Вона зазначила, що із самого початку війни, з літа 2014 року, вона служила в батальйоні Айдар, нещодавно закінчила службу в 58 бригаді.

"Отож коротко: доброволець з Росії, була спершу штурмовиком, командиром БМП, звільняла Луганщину. Потім займалась аеророзвідкою. Поранення, контузії", - сказала Толопа.

Вона підкреслила, що їй не допомогли депутатські запити та подання на ім’я президента від міністра.

"Мені не дають громадянство. Мене посилають на територію РФ, в російське консульство просити довідку про несудимість", - пояснює вона.

Дівчина побоюється, що її в Росії або у консульстві РФ її можуть викрасти співробітники ФСБ. Вона просить прийти і підтримати її 5 грудня.

Раніше позивний "Валькірія", Юлія Толопа, розповіла про найтрагічніший для себе день в АТО.


У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...