Хіти тижня. "Медицина бессильна": У мережі висміяли виступ Поклонської в Держдумі на захист Миколи II (відео)

"Няша" навіть приготувала власний фільм, присвячений режисеру Олексію Учителю.

Поклонська вкотре вразила своєю заявою. Фото: скріншот з відео.

27 вересня в Думі пройшло засідання робочої групи щодо захисту християнських цінностей за участю Наталії Поклонської, представників РПЦ і організації "Сорок сороків". Про це повідомляє телеканал "Дощ", передають Патріоти України.

Велика частина засідання була присвячена фільму "Матильда". Поклонська заявила, що Олексій Учитель не мав права змінювати сценарій фільму і запрошувати громадянина іншої країни для ролі Миколи Другого.

Поклонська також приготувала власний фільм, присвячений режисеру Олексію Учителю. Назвала свою картину екс-прокурор "явкою з повинною". На камеру був відзнятий монолог одного з продюсерів, що проживає в Торонто. Він звинувачує Учителя у фінансовій непорядності.

Її підтримав голова ради при Мінкульті Павло Пожігайло і представник організації "Сорок Сороков". Завершили засідання спільною молитвою. Відео висміяли в соціальній мережі.

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

Марення тривають: Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів" і пригрозив "ядеркою"

четвер, 25 квітень 2024, 16:53

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що ризик військових інцидентів на білорусько-українському кордоні досить високий. Про це він висловився під час засідання Всебілоруських народних зборів 25 квітня, передають Патріоти Украї...