Хіти тижня. Молодці, так тримати: У Росії увічнили пам'ять "добровольцям" Путіна на Донбасі монументом з емблемою Сухопутних військ ЗСУ (фотофакт)

Окупанти в черговий раз "сплагіатили".

Фото:Telegram

У Росії в Челябінську встановили пам'ятник бойовикам, які воювали на Донбасі, з гербом, який ідентичний з гербом Сухопутних військ України. Про це в Telegram повідомляє пособник бойовиків Олександр Жучковський, передають Патріоти України.

На фотографії пам'ятника видно, що єдиною відмінністю між гербами є відсутність українського тризуба. Його терористи замінили написом про так звану "Новоросію" і "військову доблесть".

"Ми не збираємося": У ЗСУ відповіли на чутки про відведення з фронту танків Abrams

неділя, 28 квітень 2024, 10:56

У Збройних силах України спростували чутки про відведення американських танків Abrams з фронту. У війську зазначили що не мають наміру ховати від окупантів те, що "зазвичай примушує ховатися їх самих". Про це заявили бійці 47-ї окремої механізованої б...

Оце так: Німеччина категорично проти вилучення активів РФ на користь України

неділя, 28 квітень 2024, 10:50

Німеччина виступає категорично проти спроб вилучити частину майже 300 мільярдів доларів заморожених активів Кремля. Про це пише The Wall Street Journal, передають Патріоти України. Як передає видання, у Німеччині побоюються, що це створить прецедент і ...