Хіти тижня. "Мордой в пол", - Гройсман у Верховній Раді дав виразну обіцянку

Голова уряду назвав боротьбу з рейдерством "питанням номер один".

Володимир Гройсман. Фото: РБК.

Прем'єр-міністр Володимир Гройсманобіцяє жорстку боротьбу з рейдерством і погрожує за це тюрмами. Про це він заявив під час години запитань до уряду, передають Патріоти України із посиланням на українські ЗМІ.

"Всі ті, хто займаються рейдерством, силовим захопленням іншого чужого майна... У нас в уряді, Національній поліції є тільки один рецепт. Він має назву українською мовою "Обличчям у підлогу", а російською - "Мордой в пол", - сказав прем'єр.

"Хотів би закликати всіх правоохоронців, це і позиція міністра внутрішніх справ. Якщо хтось десь у будь-якому куточку України здійснює фізичні захоплення майна - відразу реагувати, арештовувати, доставляти до суду і вимагати покарання", - продовжив він.

Гройсман назвав боротьбу з рейдерством "питанням номер один". "Парламент проголосував антирейдерський закон, який дає відповідальність до 10 років тюрми за такого роду дії", - заявив міністр юстиції Павло Петренко.

Після довгої паузи Росія вивела ракетоносії в Чорне море

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:29

Російські війська вивели на бойове чергування у Чорне море два підводні ракетоносії із вісьмома ракетами Калібр. Про це повідомила пресслужба Сил оборони півдня в п'ятницю, 26 квітня. "Після доволі довгої паузи ворог вивів на бойове чергування в Чорне ...

План зробити це "якнайшвидше": Бельгія обіцяє прискорити передачу Україні своїх F-16

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:24

Раніше повідомлялося, що Бельгія передасть Україні F-16 до 2025 року. Влада Бельгії вирішила передати Україні винищувачі F-16 вже у 2024 році, хоча точні терміни поки що невідомі. Про це на спільній прес-конференції заявили прем'єр Бельгії Александер Д...