Хіти тижня. Може, ще й Путіна покличе? Савченко заявила, що Порошенко і депутати не доживуть до виборів

Народний депутат Надія Савченко вважає, що президент з Верховною Радою не доживуть до закінчення свого законного терміну повноважень, передають Патріоти України з посиланням на ukrainianwall.com.

На думку Савченко, все залежить навіть не від часового проміжку, а від кількості їхніх помилок. Депутат упевнена, що це вирішиться само собою і, швидше за все, не дуже добрим для діючої влади способом.

Нардеп також зазначила, що ініціювати імпічмент президенту можна тільки всеукраїнським референдумом, проте проблема в тому, що він носить лише рекомендаційний характер.

Не дає результату, за словами Савченко, і ініціатива депутатів місцевих рад про імпічмент президента, так як у Порошенка в руках є влада, суди і прокуратура. Людей же, які починають повставати проти влади, відразу залякують.

"У президента під тиском прокуратури перебувають 300 голосів народних депутатів. Тому дуже важко буде позбутися цієї влади, так як люди мріють, бо бачать, що працюємо в нікуди і ситуація нікудишня", - зазначила нардеп.

Якщо НАТО розмістить ядерні об'єкти: У МЗС РФ пригрозили вдарити по Польщі

четвер, 25 квітень 2024, 20:29

У разі розміщення в Польщі ядерних об'єктів країн НАТО вони стануть "законною воєнною ціллю" для Росії. Про це заявив заступник міністра закордонних справ РФ Сергій Рябков, повідомляє пропагандистське агентство ТАСС, передають Патріоти України. За його...

Генсек НАТО уперше здійснив політ на винищувачі Eurofighter (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 19:27

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг під час візиту до Німеччини 25 квітня вперше політав на винищувачі Eurofighter. Про це у четвер, 25 квітня, повідомила пресслужба Північноатлантичного альянсу, передають Патріоти України. Столтенберг здійснив п...