Хіти тижня. "Можу довести боягузтво та брехливість Гриценка": Турчинов відреагував на заяву про свого сина

Секретар РНБО зазначив, що “герой фейсбуку Гриценко” наважився заїхати на небезпечну відстань від епіцентрів протистояння на Донбасі лише в більш-менш спокійному 2018 році".

Олександр Турчинов. Фото: Українська правда.

Секретар РНБО Олександр Турчинов заявив, що слова кандидата в президенти Анатолія Гриценка про те, що він нібито «ховав» свого сина від участі в АТО, є брехнею. Про це Турчинов написав у своєму Facebook, передають Патріоти України.

"На відміну від екс-міністра оборони уряду Януковича Анатолія Гриценка, мій син у найбільш важкі для нашої держави часи - влітку 2014 року, одразу після отримання диплому українського ВНЗ, пішов добровольцем до Національної гвардії", - написав Турчинов.

За словами секретаря РНБО, його син «прослужив півтора року - з літа 2014-го до початку 2016- го року, і тільки коли рівень протистояння почав знижуватися, звільнився з Нацгвардії».

"Я багато років знаю Гриценка, і можу навести безліч фактів, які доводять його боягузтво, брехливість та пусте позерство. Знаючи про це, він за кожної нагоди розповідає про свої мрії мене розстріляти чи хоча б посадити.

На жаль, багато людей продовжують вірити брехні загорнутих у яскраву обгортку брудних популістів, зокрема, таких, як цей “герой”, що разом з Януковичем, Саламатіним, Лєбєдєвим та іншими зрадниками знищував та роззброював нашу армію", - додав секретар РНБО.

Останнє попередження китайцям: Блінкен за підсумками зустрічі з Сі Цзіньпіном пригрозив КНР новими санкціями за допомогу РФ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:56

Ставки піднято дуже високо. Китаю потрібна фінансова та технологічна допомога Заходу для подолання кризи. Вашингтон ув'язкє це питання з приборканням російської агресії проти України. Головною метою візиту Блінкена було спроба попередити КНР не підтрим...

Є велика загроза: Просування російських військ на захід від Авдіївки прискорилося, - британська розвідка

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:15

Просування російських військ на захід від Авдіївки у Донецькій області за останній тиждень прискорилося. Про це повідомило Міністерство оборони Великої Британії, передають Патріоти України. Як зазначається у зведенні, сухопутні війська Росії створили ...