Хіти тижня. "Ми не здивовані. І ми готові": У Пентагоні відреагували на заяви Путіна про нове озброєння в РФ

Представник Пентагону додала, що Росія зробила багато речей, які не відповідають Договору про ліквідацію ракет середньої та меншої дальності.

Пентагон. Ілюстрація:svetiteni.com.ua

Представлена президентом Володимиром Путіним під час послання Федеральним Зборам інформація про нові озброєння не змінить військову стратегію Сполучених Штатів. Про це заявила в четвер офіційний представник Міноборони США Дана Вайт, інформують Патріоти України з посиланням на Інтерфакс.

"Ми стежили за Росією довгий час. Ми не здивовані. І ми готові," – сказала вона під час брифінгу в Пентагоні. "Така зброя, яка обговорювалася, розробляється довгий час. Тож наша військова стратегія враховує всі ці розробки. Наші стратегічні озброєння аналогічні," – сказала Вайт.

Представник Пентагону додала, що “Росія зробила багато речей, які не відповідають РСМД (Договору про ліквідацію ракет середньої та меншої дальності)”.

"Нам потрібно бути впевненими в тому, що наші запаси ядерної зброї достатні для стримування," – заявила Вайт у відповідь на питання журналіста, навіщо США необхідні розробки ядерних озброєнь малої потужності.

Як повідомлялося раніше, у посланні Федеральним Зборам у четвер президент РФ Володимир Путін повідомив, що почалася активна фаза випробувань нової міжконтинентальної балістичної ракети "Сармат".

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...

Третя штурмова бригада ЗСУ заявила про прорив обороги противника під Авдіївкою не зважаючи на шалений опір окупантів

четвер, 28 березень 2024, 23:15

Третя окрема штурмова бригада зявила про прорив в Орлівку й інтенсивний бій у залишках селища. "Штурмова група прорвалася на вулиці селища та розпочала інтенсивний бій впритул до будинку, у якому засів противник. Ворог відстрілювався гранатами, випуска...