Хіти тижня. "Миролюбні" німецькі путінофіли в шоці: Трамп під загрозою торгової війни закликав Меркель відмовитися від "Північного потоку-2"

Таку вимогу господар Білого дому висловив ще минулого місяця в ході зустрічі з канцлером ФРН.

Ілюстрація:ТСН

Президент США Дональд Трамп закликає Німеччину припинити будівництво газопроводу Nord Stream 2, по якому планується поставка газу безпосередньо з Росії через Балтійське море, щоб уникнути трансатлантичної торговельної війни. Про це повідомляє телеканал n-tv.de, посилаючись на заяви німецьких, американських і європейських чиновників, передають Патріоти України.

Джерела заявляють, що таку вимогу господар Білого дому висловив минулого місяця в ході зустрічі з канцлером ФРН Ангелою Меркель. При цьому США готові почати переговори з Європейським Союзом щодо нової торговельної угоди.

Як повідомлялося раніше, США готові ввести санкції проти російського газопроводу "Північний потік - 2". У Вашингтоні стверджують, що проект підсилить залежність Європи від Росії і створить проблеми енергетичної безпеки.

На концерті Кобзона місячний рекорд та масована утилізація артилерії ворога: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 27 квітня

субота, 27 квітень 2024, 8:05

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 27.04.24 орієнтовно склали:

Масований наліт ударних БПЛА на Кубань: Атаковано два НПЗ, бітумний завод і військовий аеродром (відео)

субота, 27 квітень 2024, 7:59

У ніч на суботу за повідомленням російських джерел БПЛА атакували два нафтопереробні заводи, бітумний завод, військовий аеродром на Кубані та ряд інших об'єктів. . За повідомленням губернатора Краснодарського краю РФ Веніаміна Кондратьєва, було придуш...