Хіти тижня. На Донбасі стався обурливий інцидент зі спостерігачами ОБСЄ і терористами

Спочатку бойовики зупинили патруль місії біля автозаправної станції поряд із блокпостом у Горлівці і не пропустили спостерігачів на територію блокпосту.

Ілюстрація: 112.ua

У зоні АТО на Донбасі терористи "ДНР" заборонили спостерігачам спеціальної моніторингової місії ОБСЄ спілкуватися із жителями тимчасово окупованої Горлівки. Як повідомляє сайт моніторингової місії ОБСЄ, інцидент мав місце 8 грудня, повідомляють Патріоти України..

"У районі цього ж блокпоста в Горлівці до спостерігачів, які розмовляли з групою цивільних осіб, підійшли озброєні члени "ДНР". Озброєні особи сказали спостерігачам припинити розмови з мирними жителями і покинути цей район", - йдеться у повідомленні.

Спостерігачі покинули район і повідомили про ці факти в Спільний центр по контролю і координації.

Як зазначили в ОБСЄ, у той же вечір, 8 грудня, у Горлівці команда наглядової місії "чула 1 вибух невизначеного походження і близько 30 черг із великокаліберного кулемета за 4-5 км на західно-південно-західний, а також 1 вибух невизначеного походження за 5-7 км на північний схід".

Але радіти поки що зарано: У Хорватії на виборах перемогла проукраїнська партія

четвер, 18 квітень 2024, 19:14

У Хорватії партія проукраїнського прем’єр-міністра Андрея Пленковича "Хорватський демократичний союз" перемогла на дострокових парламентських виборах, але не набрала абсолютної більшості, і тепер муситиме домовлятися про коаліцію, передають Патріоти Ук...

Цинізму не позичати: У прикордонні Чернігівщини окупанти атакували водія автомобіля, який привіз хліб у магазин

четвер, 18 квітень 2024, 18:56

Вдень 18 квітня російські терористи обстріляли водія автомобіля, який привіз хліб у магазин. Внаслідок воєнного злочину чоловік 1994 року народження отримав контузію. Війська РФ вдарили по цивільному транспортному засобу в Новгород-Сіверському районі. ...