Хіти тижня. На ПутінТБ запропонували створити "бандерівську державу" для українців (відео)

Заява кремлівського пропагандиста Віталія Третьякова навіть у ватної аудиторії Володимира Соловйова викликала істеричний сміх.

Віталій Третьяков. Скріншот.Російський журналіст, політолог і декан Вищої школи телебачення МДУ Віталій Третьяков закликав створити на заході України окрему державу, до якої увійдуть "приховані і відкриті бандерівці". Маразматична заява прозвучала в прямому ефірі пропагандистського ток-шоу "Вечір з Володимиром Соловйовим" на телеканалі "Росія 1", передають Патріоти України.

За його словами, в середньотерміновій перспективі "розпад України неминучий", а "знищити бандерівців" буде "неправильно і негуманно".

"Я вважаю, що цих всіх бандерівців, прихованих і відкритих ... Куди їх дівати? Не знищувати ж їх? Це неправильно, негуманно. Їм потрібно дати цю територію на заході нинішньої України. Їм потрібно дати створити свою повноцінну бандерівську державу. Там є проблема русинів, яких потрібно захистити. Подивимося, чи зможуть вони зайнятися чим-небудь? Продуктивною працею, наприклад", - сказав Третьяков.

Він також висунув припущення, що "ці люди будуть колись управляти звільненою від Порошенка Україною".

"Вони ж не захочуть сидіти в підпіллі. Займуть командні висоти, ідеологічний відділ. Тому потрібно не публічно, але всерйоз про це думати!" - додав пропагандист, чим викликав істеричний сміх у студії.

Справа не тільки у ЗСУ: Плетенчук пояснив, чому росіяни бояться зараз використовувати Кримський міст

вівторок, 7 травень 2024, 21:02

Росіяни не використовують у повному обсязі Кримський міст для військової логістики, адже бояться, що конструкція може не витримати через пошкодження. Про це заявив начальник Центру стратегічних комунікацій Сил оборони Півдня Дмитро Плетенчук у вівторок...

Необхідне й сучасне рішення: В Україні створили новий окремий рід військ

вівторок, 7 травень 2024, 20:29

Кабінет Міністрів підтримав проєкт указу президента України Володимира Зеленського, напрацьований Міноборони спільно з Генштабом, про створення окремого роду військ в ЗСУ – Сил безпілотних систем. Про це повідомив міністр оборони Рустем Умєров 7 травня...