Хіти тижня. На росТБ показали "страшний" сюжет про штурм Донецька "роботами ЗСУ" (відео)

Едуард Басурін заявив журналістам про можливу "етнічну чистку", яку нібито можуть влаштувати українські війська.

Басурін озвучив чергову "страшилку". Фото: скріншот з відео.

Телеканал "Росія 24" зняв черговий відеосюжет про те, що Збройні сили України нібито готуються до штурму Донецька. Даний сюжет опублікований на YouTube, передають Патріоти України.

Так, заступник командувача бойовиками "ДНР" Едуард Басурін впевнений, що ЗСУ стягують війська до лінії розмежування. Також він в інтерв'ю російському телеканалу заявив, що українські солдати нібито приймають психотропні речовини, щоб не відчувати страху.

Також Басурін заявив про можливу "етнічну чистку", яку нібито можуть влаштувати українські війська. "На Донбасі ми вважаємо, що ми своєрідний етнос по відношенню до людей, що живуть на материковій частині України", - говорить Басурін.

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...