Хіти тижня. Наче Захаровій у щі надзюрив: У МЗС Росії "піняться роти" через українського кота-дипломата

Марія Захарова прокоментувала інформацію про те, що в будівлі МЗС України оселився кіт Амбассадор.

Фото: Znaj.ua.Офіційний представник Міністерства закордонних справ Росії Марія Захарова прокоментувала інформацію про те, що в будівлі МЗС України оселився кіт Амбассадор. Свою позицію вона опублікувала в Facebook, передають Патріоти України.

Директор політичного департаменту МЗС Олексій Макєєв раніше написав, що кіт буде "представляти українськокотячі інтереси на міжнародній арені", "захищати від русокрис" і "сприяти виходу українського молока на світові ринки".
"Українсько-котячі інтереси? Не знали, чесно кажучи, що такі є. А українсько-собачі або українсько-півнячі інтереси, як я розумію, вже хтось успішно представляє?" - написала Захарова.
"Ну що можна сказати ... Пізно, колеги, результат щурів не за горами: ви впевнено йдете на дно, раз одна надія - на котів як в сфері безпеки, так і в сфері економіки", - додала вона.
На її думку повідомлення МЗС України про "працевлаштування" кота є "тупим націоналізмом".
"Якщо серйозно: це націоналізм як він є, тупий і безглуздий. Сподіваюся, що СММщикам (швидше за все, не українським) за це не платили", - сказала представник МЗС РФ.

Як повідомляли Патріоти України раніше, у МЗС України взяли на роботу незвичайного "працівника", який "буде захищати від русокрис".

"Якщо росіяни візьмуть Часів Яр, оборона ускладниться": Названо ключовий фактор для успішного відбиття нового наступу РФ

субота, 20 квітень 2024, 6:30

Якщо вчасно будуть збудовані необхідні фортифікації, війська Росії "рошибуть лоба" і зазнають величезних втрат, намагаючись захопити Часів Яр. Якщо ворогу все ж вдасться "взяти" місто, це ускладнить оборону для України, оскільки воно розташоване на під...

"Одна з останніх подій, яку ми маємо припинити": Росія та Іран перетворюють Ізраїль та Україну на "військові лабораторії", - The Hill

субота, 20 квітень 2024, 6:22

Росія та Іран використовують Україну та Ізраїль як "лабораторії на полі бою" для вивчення вразливостей західних військових сил, пише The Hill із посиланням на заяви експертів у підкомітеті із закордонних справ Палати представників США, передають Патрі...