Хіти тижня. "Над Києвом буде російський прапор": Жириновський пригрозив Україні "новою Курською битвою"

Істерику у одіозного політика викликала новина про ухвалення Верховною Радою України закону про реінтеграцію Донбасу.

Володимир Жириновський. Фото: ТАСС.

Одіозний російський політик, лідер партії ЛДПР Володимир Жириновський пообіцяв, що якщо він переможе на виборах президента Росії 18 березня, то вже 20 березня над Києвом поставлять російський прапор, а вся армія України буде знищена. Про це скандаліст заявив в ефірі пропагандистської програми "60 хвилин" на телеканалі "Росія 1", передають Патріоти України.

Слід зазначити, що істерику у Жириновського викликала новина про ухвалення Верховною Радою України закону про реінтеграцію Донбасу. У зв'язку з цим він навіть намірився повторити історію Курської битви. "Що робити? Знищити їх усіх. Все повністю, весь режим київський. 23 лютого. Як Курська битва. Вони хотіли почати наступ о 7 ранку, а ми артпідготовкою о 5 ранку, о 4:30, всі позиції знищили. Розвідка доповість, коли почнуться бомбардування Донбасу, Луганська. За дві години до бомбардувань всі військові частини України повинні бути знищені повністю, спалені. Казарми, військові містечка, літаки, все повністю. і спецназ висаджується в Києві, і Порошенко арештовується. І закінчується проблема", - сказав Жириновський.

Скандальний політик також додав, що такий сценарій під силу реалізувати тільки йому, і він цілком із цим справиться, якщо виграє вибори. "Зараз говорю: якщо я виграю вибори 18 березня, 20 березня над Києвом буде російський прапор. І все буде закінчено раз і назавжди", - підсумував політик.

Пекін підіграє агресору: Китай сховав у порту корабель, який доставляв зброю з КНДР до Росії, - Reuters

четвер, 25 квітень 2024, 11:30

Китай надав причал для російського вантажного судна, що знаходиться під санкціями США, причетного до постачань північнокорейської зброї до Росії, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. Британський аналітичний центр Royal United Services I...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...