Хіти тижня. "Надя спалилась", - Мосійчук навів переписку Савченко начебто з її російським куратором (фото)

На думку нардепа, "навіть побіжний аналіз вказує на те, що листування Савченко з Дмитром Гордоном стосується кума Путіна - Віктора Медведчука".

Надія Савченко. Фото:from-uaНародний депутат від Радикальної партії Ігор Мосійчук опублікував фрагмент листування своєї колеги, позафракційного нардепа Надії Савченко з відомим журналістом Дмитром Гордоном. Листування він виклав у своєму Facebook, передають Патріоти України.

"Надя спалилася! Це не просто корупція, це політична корупція, що загрожує національній безпеці і обороні!!! НАБУ, СБУ, ГПУ, ау?"- написав Мосійчук.

За його словами, автор знімка - парламентський фотограф Богдан Бортаков.

"Це народний депутат Надія Савченко веде переписку з відомим журналістом Дмитром Гордоном і сподівається на якісь пропозиції.

У відповідь Гордон повідомляє, що особа, яка передає пропозиції Савченко, на цьому тижні передати їх не може, оскільки весь цей час задіяна в Мінському процесі", - зазначив Мосійчук.

На думку нардепа, "навіть побіжний аналіз вказує на те, що листування Савченко-Гордон стосується кума Путіна - Віктора Медведчука".

"Як кажуть, Надя "спалила" не тільки свій сарай і будинок, але і свого господаря!" - підсумував Мосійчук.

Керівництво угорського OTP Bank назвало безглуздою ідею продажу свого бізнесу в Росії. Адже дуже добре заробляє там після відходу більш сумлінних фінустанов

понеділок, 29 квітень 2024, 23:59

Криваві рублі не тхнуть угорським ділкам, А спроби вишвирнути за це безпринципних лихварів щ України наражаються на шантаж режиму Орбана. Угорський OTP Bank (материнська структура російського ОТП Банку та українського ОТП Банку) отримує дивіденди від с...

“Кожен день йдуть бої, щоденного пруть": Військові розповіли про важку ситуацію в напрямку Кремінної

понеділок, 29 квітень 2024, 23:39

У напрямку Кремінної на Луганщині кожен день йдуть запеклі бої, росіяни щоденно “пруть” хвиля за хвилею. А поля та посадки - це кладовища техніки та людей. Про це в ексклюзивному інтерв’ю Наталі Островській розповіли механік-водій Сергій Зверєв і голов...