Хіти тижня. Найєм потрапив "пальцем у небо"​? Святослав Вакарчук відповів на запитання, кого підтримає на президентських виборах

Фронтмен групи "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук заявив, що у нього немає планів щодо підтримки жодного з кандидатів у президенти. Про це чоловік сказав в ефірі телеканалу ZIK, зазначають Патріоти України.

"Мені важливо, що кандидати в президенти роблять, а не що вони говорять ... Зараз почнеться кампанія, кожен з кандидатів покаже себе, свої вчинки і люди зроблять вибір", - заявив Вакарчук.

Він виключив можливість підтримки будь-кого з кандидатів через якісь обіцянки або вигоди.

"Я виключаю сам факт того, що через якісь політичні насолоди, дивіденди, вигоди, я міг би почати розмову про підтримку кого-небудь", - наголосив співак.

Крім того, Вакарчук зазначив, що на його погляд, парламентські і президентські потрібно розглядати в комплексі.

"Зараз дуже важливо озброїти виборця можливістю зробити усвідомлений вибір, а потім захистити його. Захистити політично. Не тільки нові люди в політиці будуть визначати долю країни, але і можливість людей контролювати політиків", - додав музикант.

Раніше сьогодні Вакарчук заявив, що не балотуватиметься на виборах президента 31 березня. Після цього нардеп Мустафа Найєм припустив, що співак та громадський діяч закликатиме прихильників голосувати за Садового або Гриценка.

Хочуть викликати паніку: Росіяни розганяють у ТikТok фейк про нібито підготовку наступу на Харків та Суми

середа, 24 квітень 2024, 14:56

Російські пропагандисти розганяють черговий фейк у соціальних мережах. Росіяни намагаються налякати українців нібито підготовкою до наступу на Харків та Суми, передають Патріоти України з посиланням на Центр протидії дезінформації у Telegram. Пропаганд...

Є особливий інтерес: Чеченська Республіка посилює співпрацю з Іраном, - ISW

середа, 24 квітень 2024, 14:52

Чеченська Республіка намагається поглибити зв'язки з Іраном на тлі інтенсифікації двосторонньої співпраці між Росією та Іраном у сфері безпеки. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти України. Депутат Де...