Хіти тижня. "Наймана повія, барига та бидло": Червоненко та Корчинський посварилися у прямому ефірі (відео)

Дмитро Корчинський порадив українцям залишатися працювати в країні, зміцнюючи її економіку, але Євген Червоненко із ним не погодився.

Червоненко посварився із Корчинським. Фото: скріншот з відео.

Між екс-міністром транспорту та зв'язку Євгеном Червоненком і українським громадським і політичним діячем, лідером партії "Братство" Дмитром Корчинським спалахнула серйозна суперечка на тлі обговорення відтоку працездатних українців за кордон. Перепалка сталася в ефірі "Вечірнього прайму" на телеканалі "112 Україна", передають Патріоти України.

Корчинський порадив українцям залишатися працювати в країні, зміцнюючи її економіку, а також навів у якості прикладу Ізраїль, який зміг стати потужною державою завдяки своєму народові. На це Червоненко відповів, що не варто порівнювати слабку Україну із сильним Ізраїлем.

"Ви що плутаєте, про яку гідність говорите з голим з*дом. Гідність - це коли ти хочеш не тільки на патріотизмі працювати, а хочеш працювати та бачити, що країна цінує тебе. Люди їдуть до Польщі не від хорошого життя", - заявив він.

"Тільки що Червоненко розповідав, наскільки євреї кращі за українців. Я боюся, що ця людина своїми виступами провокує антисемітські настрої в Україні", - відповів Корчинський.

На це Червоненко порадив йому "не провокуватися". І поцікавився, чи його люди пікетували телеканал News One. "У тому числі й наші. На жаль, цей пікет був мирним", - сказав Корчинський.

Тоді Червоненко заявив, що за такі слова Корчинського потрібно посадити. Також він заявив, що набагато більше українець, ніж Корчинський. "Цей хлопець, что сидить у вас, він ображається, бо має менше можливості стягувати з українців", - сказав Корчинський.

На це Червоненко запитав "що воно несе?", опонент у відповідь назвав його баригою. "Був би ти нормальний пацан, ти б за базар відповів, а так ти просто наймана повія", - заявив Червоненко. Після цього він став вимагати у ведучого припинити розмову з "бидлом" Корчинським, пообіцявши інакше піти з ефіру.

Перетворили на брухт: Бійці ЗСУ знищили російський танк із "Джавеліна" (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 17:44

Бійці з 53-ї окремої механізованої бригади ім. князя Володимира Мономаха успішно ліквідували ворожий танк за допомогою системи "Джавелін". Про це повідомляє прес-служба Генерального штабу ЗСУ, передають Патріоти України. . На відеозаписі, опубліковано...

Намагалася вплинути на Європарламент: У Польщі викрили шпигунську мережу Росії

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:50

Сайт Voice of Europe, який просуває російську пропаганду, країна-агресор Росія використовувала, зокрема, для послаблення позицій Польщі в Європейському союзі. Про це повідомив "Радіо Свобода" речник міністра-координатора спеціальних служб Польщі Яцек ...