Хіти тижня. "Нам Украина, этот Крым нах** не нужен": Стало відомо про неоднозначне ставлення Лаврова до анексії Криму (відео)

​Анексія українського півострову була спонтанним рішенням Путіна, хоча перша напружена ситуація в питанні Криму між Москвою і Києвом виникла за часів президентства Ющенка, але тоді соратники голови Кремля не підтримали ідею анексії півострова.

Про це екс-депутат Держдуми РФ, єдиний, хто голосував проти приєднання Криму до Росії, Ілля Пономарьов заявив в ефірі програми "Гордон", передають Патріоти України.

Зокрема, за його словами, голова МЗС Росії Сергій Лавров тоді категорично виступав проти окупації частини України.

"Лавров намертво стояв у питанні Криму. Тоді він говорив: "Нам Україна, цей Крим нах** не потрібні. Нам не потрібен потік нових громадян. Це навантаження на наші диппредставництва і ми цього робити не хочемо", - процитував Пономарьов Лаврова.

При цьому екс-депутат уточнив, що і російський МЗС, і навіть Адміністрація Путіна були категорично проти приєднання Криму.

"Всі ті, хто зараз такі патріоти стоять біля Путіна, тоді були дуже проти цього", - наголосив колишній депутат.

Опублікував: Олекса Хвацький

Українські військові встановили контроль над островом Нестрига під Херсоном, - Сирський

неділя, 28 квітень 2024, 23:16

Українські військові встановили контроль над островом Нестрига в Херсонській області. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на заяву головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського у Telegram-каналі. За словами головкома, російські війська прод...

"Наша мета - зробити її найбільш сильною з усіх": Зеленський розповів, на якому етапі безпекова угода зі США

неділя, 28 квітень 2024, 22:14

Україна працює із США над текстом двосторонньої безпекової угоди. Влада хочу зробити цю угоду найбільш сильною з усіх. Про це сказав президент Володимир Зеленський у вечірньому відеозверненні у неділю, 28 квітня, передають Патріоти України. «Зараз наші...