Хіти тижня. "Нам з бойовиками навіть не треба буде воювати" - командувач Нацгвардії про повернення Донбасу

За словами Юрія Аллерова, обдурені російською пропагандою мешканці Донбасу вже відчули на собі, що собою представляє "русский мир".

Юрій Аллеров. Фото:ЛІГА.Досье - LIGA.net

Як тільки Україна візьме під контроль східний кордон з Росією, тоді з місцевими бойовиками українським силовикам навіть воювати не доведеться - без підтримки Москви вони не становлять загрози. Про це заявив командувач Національною гвардією України генерал-лейтенант Юрій Аллеров, передають Патріоти України з посиланням на Сегодня.

За його словами, обдурені російською пропагандою мешканці Донбасу вже відчули на собі, що з себе представляє "русский мир".

"Я знаю там багатьох людей. Майже без перерви був там 1,5 року, а так, вважайте, весь час на Сході ... І там досить багато українських сіл, люди в яких говорять українською мовою ... Це наші співгромадяни.

Кинути їх - це якось не по-людськи, не по-християнськи. Вони були вже залякані російською пропагандою, яка ще з Майдану показувала їм абсолютно альтернативну "реальність". Все, що було на Майдані, для них - це зло. Всі , хто там був - "майдануті", за винятком "Беркута".

Людей штовхали до висновку: краще відокремитися і йти до Росії. Але сьогодні вони відчули на собі, що таке російська агресія", - розповів Аллеров.

Загрожує 20 років в'язниці: ФСБ затримала українця на кордоні з Грузією, - росЗМІ

субота, 20 квітень 2024, 16:52

У Північній Осетії затримали громадянина України за підозрою в передачі українським спецслужбам інформації про розташування російських військових. Про це повідомляє місцеве видання "15-регіон" з посиланням на пресслужбу прикордонного управління ФСБ Рос...

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...