Хіти тижня. Нардеп Соболєв розповів про наслідки затримання екс-комбата "Донбасу" та командира роти батальону ОУН

Політик вважає, що активістів "хапають", бо більшість людей в Україні зараз мовчить або вірить, що вони "бандити".

Фото: РИА Новости."Обох захоплених наших добровольців везуть до Маріуполя. І другого командира "Донбасу" Анатолий Виногродский (позивний "Гал"), якого взяли у Києві; і командира роти добровольчого батальйону ОУН Леонід Литвиненко (позивний "Бек"), якого захопили у Новоград-Волинському", - пише на своїй сторінці на Фейсбук нардеп Єгор Соболєв, передають Патріоти України.

"Обом інкримінують якийсь напад у Кіровоградській області, але везуть перевіреним маршрутом - до слідчого донецької поліції Артема Подвига. Він сьогодні домігся арешту закритим судом у Маріуполі Олександра Новікова, ветерана "Донбасу" з позивним "Хаммєр".

Друзі, їх хапають, бо більшість людей в Україні зараз мовчить або вірить, що вони "бандити". І "Хаммєр", і "Гал", і "Бек" були серед організаторів табору Рух "Визволення" на Грушевського, куди ми вийшли з вимогою ухвалення антикорупційних законів".

"Намагаємося робити те, що треба": Комбриг назвав цілі росіян на Бахмутському напрямку

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:30

Командир 93-ї окремої механізованої бригади "Холодний Яр", полковник ЗСУ Павло Паліса розповів в інтерв'ю "Суспільному", що на околицях Бахмута противник намагається наростити зусилля в смузі оборони бригади й також по сусідах - з метою прорвати оборон...

"Влаштували бавовну": ГУР знищило у Москві гелікоптер Ка-32, який належав Міноборони Росії

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:17

Воїни ГУР знищили російський вертоліт Ка-32 на аеродромі "Остаф'єво" в Москві. Окупанти використовували його для забезпечення логістичних потреб та евакуаційних операцій своєї армії. Про це повідомили джерела OBOZ.UA. Відомо, що багатоцільовий гвинтокр...