Хіти тижня. Нардеп від "Опоблоку" заявив в прямому ефірі, що поїде в Росію зі своїми округом і територіями (відео)

Євген Балицький вкотре показав, що він - прихильник «русского мира».

Євген Балицький. Фото: Депо.

13 листопада мелітопольський народний обранець від «Опоблоку» Євген Балицький виступав в ефірі телеканала «112». Також в студії був присутній активіст Дмитро Корчинський, передають Патріоти України.

Телепередача почалася з обговорення вручення премії «Золотий грамофон», яку отримали українські співачки - Софія Ротару, Світлана Лобода, Ані Лорак та інші. На цю тему між гостями студії виникла дискусія, в ході якої Корчинський запропонував Балицькому і членам його фракції виїхати в Росію. Нардеп своєю відповіддю показав в черговий раз, що він прихильник «русского мира»: "Мы уедем! Может быть. Такие как округ, который я представляю. Только мы уедем со своими территориями. Вас это совсем не смущает? Что останется? Киевская область?", — заявив Балицький.

У Корчинського відповідь народного обранця викликав обурення і він сказав, що більше в нашій країні окупанти не зможуть забрати навіть шматочок землі.

Дивитися з 12-ї хвилини:

Все не так погано як декому здається: Голова Комітету збройних сил Сенату США спрогнозували термін контрнаступу ЗСУ

вівторок, 19 березень 2024, 8:14

США наразі вважають, що впродовж найближчих місяців і до кінця 2024 року українські військові відтіснятимуть росіян, а наступного року перейдуть у наступ і встановлять вогневий контроль над Кримом. Але для цього потрібна допомога США. Додаткове фінансу...

Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 19 березня

вівторок, 19 березень 2024, 7:53

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 19.03.24 орієнтовно склали: