Хіти тижня. Наскільки неймовірні масштаби російської агентурної мережі в Україні, - Гелетей

Росія розкинула в Україні потужну агентурну мережу.

Начальник Управління державної охорони України Валерій ГелетейПро це в інтерв'ю "Обозревателю" заявив начальник Управління державної охорони України Валерій Гелетей, передають Патріоти України.

"Багато громадян України навчалися в російських вузах або спецустановах і вербувалися російською розвідкою, а потім поверталися і працювали на державних посадах різного рівня, в правоохоронних органах, ЗСУ, силових структурах, у сфері оборонно-промислового комплексу, журналістиці і так далі", - зазначив Гелетей.

За його словами, російські спецслужби також завжди контролювали і відомі злочинні угруповання, точніше їхніх лідерів - так званих українських "злодіїв у законі" і "наглядачів".

"Більшість українських" злодіїв у законі "й окремі лідери організованих злочинних угруповань в тій чи іншій мірі підконтрольні російському криміналітету і великому російському бізнесу, а в цілому - російським спецслужбам", - підсумував Гелетей.

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...

"Здавайте паспорт та залишайтесь в іншій країні": Нардепка Безугла зробила нову скандальну заяву

четвер, 25 квітень 2024, 21:44

Народна депутатка Мар’яна Безугла закликала українців за кордоном виконувати свій обов’язок. В іншому випадку - відмовлятися від громадянства. Про це вона заявила в ефірі проєкту "Тема з Мосейчук", передають Патріоти України. "Якщо ви не бачите себе ук...