Хіти тижня. "Настамнебыло", а тепер ми є: Кремль почав масово видавати паспорти РФ в "сірій зоні" Донбасу,- блогер

Так Росія зможе офіційно заявити, що на Донбасі громадяни РФ, а значить вони нібито мають законне право їх захищати.

Росія почала роздавати паспорти мешканцям ОРДЛО. Фото: ЖЖ.

Росіяни почали масово видавати паспорти РФ в "сірій зоні" Донбасу. Підкреслю, видають паспорта не «ДНР» або «ЛНР», а саме РФ. Активність збільшилася в рази за останні 2 місяці. Так пише на своїй сторінці в Фейсбуці блогер Олексій Мінаков, передають Патріоти України.

Люди, на жаль, беруть на всякий випадок. Хоча і від українського, природно, не відмовляються. Тримають обидва паспорти при собі.

Задумка Кремля - не просто підвищити лояльність до Росії у мирних жителів. Більше лякає інше завдання, яке вирішується за допомогою цієї спецоперації ФСБ, - Кремль зможе офіційно заявити, що на Донбасі громадяни РФ, а значить Росія нібито має законне право їх захищати.

«Настамнебило», а тепер введемо війська і будемо захищати наших співгромадян».

Закликаю бути готовими до такого сценарію. І пора нарешті створити нормальне законодавче регулювання проблеми подвійного громадянства. Якщо людина сидить попою на двох стільцях під час війни - це потенційний колаборант і посібник агресора.

Російська ракета впала поряд з кордоном Польщі - Туск

субота, 27 квітень 2024, 16:29

Вночі проти 27 квітня одна з російських ракет, якими РФ завдавала ударів по Україні, впала за 15 км від кордону з Польщею. Про це прем'єр-міністр Польщі Дональд Туск повідомив у Мережі Х, передають Патріоти України. "На Львівський район сьогодні впали ...

Сирський на "Рамштайні" розповів про ситуацію на передовій та потреби ЗСУ

субота, 27 квітень 2024, 16:00

Головнокомандувач Збройних сил генерал-полковник Олександр Сирський поінформував учасників 21-ого засідання Контактної групи з питань обороноздатності України про складну оперативно-стратегічну обстановку та про нагальні потреби України у озброєнні та ...